El passat dimecres 1 de juny de 2016 va tenir lloc el curs de La Gestió de l’Estrès en moments de crisi (Comandant de Vol), per part de Pablo Pérez-Cuadrado, Col·laborador de MAS i Pilot de professió, a la seu del CLUB NATACIÓ SABADELL coincidint amb el seu 100 Aniversari “El Centenari” d’aquesta gran entitat. Varem comptar amb l’assistència de 15 Professionals de diferents Clubs de Natació associats, la major part Gerents i Responsables de Departament. El curs va tenir una durada de tres hores de 10.00 a 13.00, la jornada va estar plena d’exemples de situacions límit on s’han de prendre decissions acurades i que tindran consequències per un gran nombre de persones a nivell personal i professional.

Posteriorment va tenir lloc la presentació del nostre nou Patrocinador RENOLIT Ibérica, S.A. per part de Rafael Busom, Responsable Sector Piscinas d’Espanya, amb el Servei de Revestiments de Vasos de Piscina.

També varem aprofitar per informar del nostre nou Col·laborador NIFLED tic&law per part de ser Carlos Hernandez, Soci del despatx, amb el Servei de Protecció de Dades.

sabadell1

sabadell2

sabadell3

sabadell4