L’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya, la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO i la Federació de Serveis FES-UGT varen signar ahir dimecres 20 de desembre de 2018, el nou Conveni Col·lectiu laboral dels Clubs de Natació de Catalunya pels anys 2017-2019.

Es tracta d’un Conveni Col·lectiu que afecta a l’entorn d’uns 140 Clubs de Natació de Catalunya amb més de 2.000 treballadadors i més de 220.000 socis.

El Conveni estableix una vigència de 3 anys amb uns increments salarials de l’1,6 % per cadascun dels mateixos.

Tanmateix, incorpora com a novetats principals, respecte a l’anterior, un capítol dedicat a la Seguretat i Salut i un altre dedicat a la Formació, entre d’altres.

Tant l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya com els Sindicats de CCOO i UGT consideren positiu l’assoliment d’aquest acord que dotarà d’estabilitat i pau social a un sector tan rellevant a Catalunya.