Més de 80 persones han participat al I Congrés de Clubs de Natació de Catalunya que ha organitzat l’Associació Empresarial de Clubs en col·laboració amb ACEDYR en el marc de la Fira Piscina & Wellness Barcelona.

El Congrés ha començat amb la participació d’Eduard Escandell, president de l’associació que ha donat la benvinguda als assistents. A continuació, Quel Esteve de l’empresa Cardiosafe, patrocinadora del Congrés, ha presentat un innovador sistema de desfibriladors connectats.

Tot seguit, ha arribat el torn de dividir els participants en grups de treball per debatre sobre diferents temàtiques d’interès en la gestió actual d’instal·lacions esportives. S’han realitzat quatre monogràfics sobre:

  • Externalització de serveis bàsics. Si o no?
  • Tècniques de recuperació de baixes
  • Com crear valor al servei de socorrisme/tècnic de sala
  • Secrets per millorar l’eficiència energètica

Finalment, el Congrés ha comptat amb la ponència sobre Neuromarketing de Martín Vivancos. L’expert professor d’EADA Business Schools ha despertat la ment dels assistents amb una interessant presentació realitzada a distància gràcies a les noves tecnologies.