L’AECNC s’adhereix a INDESCAT. Avui dimecres 15 de juliol, Héctor Cruz, gerent de l’associació de clubs, ha tingut el plaer de presentar l’associació en el marc de l’assemblea general ordinària de l’agrupació.

INDESCAT, Indústria + Esport + Catalunya, és el clúster català de la indústria de l’esport, una entitat privada liderada per empreses. Com a clúster, té la missió d’aglutinar les empreses i entitats vinculades al món de l’esport, amb l’objectiu de desenvolupar accions que millorin la competitivitat d’aquestes empreses i també de tot el seu entorn.

Actualment, INDESCAT representa més de 80 empreses i entitats, amb una facturació global de gairebé 1.500 milions d’euros, que ofereixen serveis i productes a tot el mercat de l’esport i l’activitat física.

Gràcies a aquest acord, AECNC, com a membre col·laborador d’INDESCAT, adquireix el dret d’accés al catàleg de serveis, activitats i avantatges que disposi l’agrupació per a tots els seus associats.

+info www.indescat.org/