Julián García, nou president de l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya

El passat 10 de juny l’assemblea de l’entitat, formada per 35 clubs de natació de Catalunya, va proclamar guanyadora la candidatura a la presidència de l’associació l’encapçalada pel Sr. Julían García, president del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

La resta de membres que conformaran la Junta Directiva seran el Sr. Claudi Martí (CN Sabadell), el Sr. David Ortiz (CN Rubí), el Sr. Àngel Bernet (CN Sant Andreu), el Sr. Àlex Almeida (CE Mediterrani), el Sr. Francesc Cayuela (GEIEG) i el fins ara president, el Sr. Eduard Escandell (CN Granollers).

El discurs de presentació del nou president va deixar clares les línies de treball de present i futur de l’associació, continuant amb la feina feta fins ara però també definint un pas endavant en la defensa dels Clubs de Natació davant els temps difícils que caldrà afrontar en la època post-pandèmica.

Un pas que caldrà que els clubs de Catalunya facin plegats per posar en valor els seus trets diferencials: l’absència d’ànim de lucre, la promoció de l’esport federat i de competició, la promoció de l’esport i els hàbits de vida saludables i finalment la vinculació amb el territori.

L’assemblea, celebrada a les instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta, també va servir per aprovar el tancament econòmic de l’exercici 2020 i el pressupost per a l’exercici 2021.