L’associació reprèn les trobades presencials per a clubs amb una interessant jornada sobre el talent

El passat 22 de juny l’Associació Empresarial de Clubs va celebrar una nova jornada formativa per als clubs membres de l’associació.

La jornada, que es va celebrar a les magnífiques instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta, es va obrir amb la benvinguda als assistents per part del nou president de l’associació el Sr. Julián García.

Tot seguit va ser el torn dels nous patrocinadors qui, breument, van poder presentar les seves empreses així com posar en valor les seves novetats més destacades.

Finalment, Josep Maria Domenech Director de RRHH de la regió d’Iberoamèrica de l’empresa Fluidra va donar el tret de sortida a una interessant formació sobre Talent, estratègia i empresa on el ponent va poder compartir les bones pràctiques de la companyia entre els assistents.