Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Aquest esdeveniment ja ha passat.

[Webinar] El Client Post-COVID. Canvis i tendències

Nova sessió d’entrenament gratuïta per als clubs de la seva associació que tindrà lloc dijous que ve 18 de febrer a les 11.00 a través de la plataforma Microsoft Teams i que estarà dirigida per Martí Vivancos, director de la Unitat de Negoci de EADA. Màrqueting d’escoles de negocis.

Les coses han canviat més del desitjable. Les coses ja no són com eren, ni podem continuar fent el mateix. Avui més que mai hem de centrar la nostra atenció en un entorn nou i en els nostres clients.

Segons Vivancos, “de moment no podem buscar receptes i la nostra experiència ens fa desconfiar de les pocions màgiques, per la qual cosa aquest seminari web serà un punt de trobada i reflexió entre els professionals de la gestió de clubs de natació, un moment per a compartir i per a aconseguir noves perspectives que podem convertir en una idea per a implementar els nostres clubs “

Presentarem en aquesta sessió alguns dels canvis més significatius que s’estan produint en el comportament dels clients i algunes tendències que hauríem de tenir en compte en el nostre model de gestió.